De HandyCup: Het perfecte keukenhulpje om uit bekers te drinken

De HandyCup: Het perfecte keukenhulpje om uit bekers te drinken

Point42.nl

Vind je het moeilijk om uit kopjes te drinken? Heb je moeite om de beker stil te houden terwijl je nipt? Nou, hulp is nabij! De HandyCup is een drinkbeker die ontworpen is om het leven gemakkelijker te maken voor mensen die moeite hebben om uit traditionele bekers te drinken. De HandyCup heeft een ingebouwde stabilisator die ervoor zorgt dat de beker stabiel blijft terwijl je drinkt, waardoor je er gemakkelijk en comfortabel uit kunt nippen. Of je nu herstellende bent van een operatie of gewoon een beperkte mobiliteit hebt, de HandyCup maakt het drinken uit bekers veel gemakkelijker!

Waarom een HandyCup gebruiken? 

Drinken uit een beker is voor sommigen de meest normale zaak die er is, maar er zijn genoeg mensen die problemen hebben met het drinken uit normale bekers. Oudere mensen die lijden aan een aandoening als parkinson hebben over het algemeen veel moeite om hun handen stabiel te houden. Dit zorgt er voor dat onder andere eten en drinken een stuk lastiger is. Wanneer je partner niet meer normaal kan drinken en constant aan het morsen is met vloeistoffen is dit erg vervelend. Je partner iedere keer helpen met drinken is ook tijdrovend en vervelend. Voor dit soort gevallen kan een HandyCup erg handig zijn. 

Is de HandyCup ook handig voor kinderen?

De HandyCup is ook geweldig voor kinderen! Dankzij de stabilisator kunnen ze makkelijk drinken zonder te morsen, en de zachte siliconen constructie is zacht voor hun tanden en tandvlees. De HandyCup is BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, waardoor het een praktische en betaalbare toevoeging aan je keuken is. 

De verschillende soorten HandyCups! 

Naast dat de HandyCup erg handig is, komen ze ook in allerlei verschillende kleuren en stylen. Zo kan je dus een HandyCup kiezen die helemaal naar je eigen wens is. Ook zijn er een aantal studies die aantonen dat de kleur rood een activerende werking heeft op mensen met dementie. De resultaten van de studies laten zien dat rood servies de dementerenden makkelijker aan het eten of drinken laten beginnen. Bovendien kan je ook kiezen voor een HandyCup met een maatvoering, dit is ideaal voor wanneer mensen een bepaald aantal milliliters van een vloeistof moeten drinken. 
Kortom; de HandyCup is ideaal voor ouderen, kinderen en mensen die om een andere reden moeite hebben met drinken uit een normaal glas.

point42

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *